Morgontrött

Vilken idioti. Upp i träna på morgonen när man vaknat, utan frukost
och med grus i ögonen. Men vad gör man inte när man har lite tid och
missat tåget till beach 2011 🙂
4 dagar i veckan och 5 km till att börja med är nog en bra bit påväg.
Fint är de iallafall på morgonen och luften är ju ganska fräsch för
oss allergiker.

3 kommentarer till ”Morgontrött

  • Har inte du en träningsinstruktör vid din sida. Tror att hon sa till mig att det var viktigt att äta minst en timme INNAN ett träningspass.
    Kan det vara ett släktdrag, jag gör som du oxå många gånger och konstaterar varje gång att detär inte bra att träna på morgonen utan mat i kroppen och just nu gillar inte jag heller alla jäkla pollen. Synd att du fick just det av mig. Kramis

  • Min kloka kärmor!

    Håkan gör som han vill och jag låter han göra som han vill. Vill han springa på tom mage så får han. Men du har helt rätt i han skulle orka mer och kroppen skulle må bättre.. om han åt frukost innan……

    Kärlek till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *