Bort trollat

Jättekul? Not. De som hände fick inte hända. Allt var som taget ur filmen sällskapsresan, och jag ljuger inte:
Vi stog o vänta vid bandet och alla hämta sina väskor, sist så kom de ett par skidor. De är sant! Våra väskor med allt vi handlat, var borta. Gick sen till en reception och anmälde vårat borttappade bagage. Fick titta på en bild och peka ut hur våra väskor såg ut. Ahh! Hammaby Bajjen! Primera Division. Kommer ni ihåg de från filmen?
Sura och irriterade för att våra väskor var borta så åkte vi hem och rasa i sängen direkt. 16 timmar resa sätter sina spår.

ps. när jag startade denna blogg så bestämmde jag mig att de endast skulle vara bilder från min telefon, tagna av mig. Men eftersom jag inte hade nån väska att ta kort på, så gör vi ett undantag, så de fick bli en lånad bild 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *