Laser

Efter att ha blivit bjuden på Middag så blev vi även utkörda till ett Disco. Ett helt vanligt disco i en förort till Shanghai en Tisdag. Riktigt häftigt. En av dom bättre laser showerna jag sett. Mycke bra ljud och ett sjuUuUukt dansgolv. Hela golvet var upphängt i fjädrar och när alla dansade så gungade golvet upp och ner. Alla som dansade körde typ ”strömpis dansen” (alla som vet vad jag menar skrattar nog) och i ett segt nerpitchat tempo. Gung, gung, gung. Bar o följa med. Konstigt men kul. Kvällens tema var änglar och alla hade änglavingar i baren och några GoGo dansare stog och vifta men vingarna på podierna.

5 kommentarer till ”Laser

  • Neej absolut inte det minsta avundsjuk på att vara här hemma i skitvädret! Njut nu som fäen!!! Coolt dansgolv men vad är strömpisdansen?

  • Ser och läser att du har det kul. Njuut…. du vet aldrig när nästa tillfälle kommer.
    Kramis

  • Coolt ställe! Jag förväntar mig att du styr upp likvärdigt dansgolv på Strömpis när du kommer hem! 😉 Men du, jag vet inte heller vad Strömpis-dansen är?

  • På den gamla goa tiden när de spelades Trance och de var 20, så gick ryktet om ”gula huset på ön” ända till sthlm. Strömpis dansen: Gunga på knäna i takt och stå på samma ställe.Gunga i sidled, sträck ut armarna en o en i 90 grader med musiken och skrik ” go Hawkey, go Hawkey” 🙂

  • Haha strömpisdansen Vaaa ääär deeet? 😉 Schysst bild på schysst dansgolv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *